Asztalos műhely

Üdvözöljük asztalos műhelyünkben!


Számunkra ez a hely nem csak munkaterület, annál sokkal több. Ez az a hely, ahol az Ön elképzeléseit, a megálmodott asztalt vagy éppen konyhabútort, valósággá válthatjuk. Ezért is szeretnénk, hogy Ön is bepillanthasson ide, hogy saját szemével láthassa, hol és hogyan vagyunk erre képesek.

Asztalos műhelyünkben megtalálható korszerű technológiák, és a sok éves tapasztalat együttese teszi lehetővé azt, hogy garantálni tudjuk, hogy megvalósítjuk az elgondolását, megtervezzük álmai egyedi bútorát és ön elégedetten használhatja és élvezheti otthonában. Megbízható, minőségi, pontos munkát kínálunk Önnek, de megfizethető áron.

Tudjuk, mennyire nehéz helyzetben vannak a megrendelők, hogy a tervezés és a kivitelezés során felmerülő gondok sok keserűséget okozhatnak, amíg el nem érik céljaikat. Ezért, szeretnénk segíteni Önnek, hogy ne érje csalódás, amely nem csak a pénztárcáját, de talán érzelmeit is érinthetik.

Reméljük, hogy ez a néhány kép megmutatja Önnek hitelesen cégünk felkészültségét és azt, hogy mi valóban értjük a dolgunkat!
asztalos műhely - előtér asztalos műhely - munka közben asztalos műhelyünk távolnézetből asztalos műhely - elzárógép

asztalos műhely - táblafelosztó asztalos műhely - készülő egyedi bútor asztalos műhely - bemutató tér aztalos műhely - iroda