Egyedi konyhabútorok
Egyedi konyhabútorok
Egyedi konyhabútorok


Az egyedi konyhabútorok előnyei

Az egyedi konyhabútor készíttetése egy egyszeri, de hosszútávra szóló befektetés, amellyel praktikus, könnyen használható, élményt adó konyhát varázsolhatunk otthonunkba.

A konyha minden család egyik legfontosabb színtere, sok-sok hosszú órát töltünk itt az ételek elkészítésével. Ma, az amerikai konyhák terjedésével csak egyre fontosabb szerephez jut a konyha, amely így a társasági programok kiemelt helyszínévé is vált is egyben. Az ősi kínai feng shui térrendezési módszer is a lakás egyik legfontosabb színtereként kezeli a konyhát, ahol fontos a rendezettség, a praktikusság, a megfelelő fényviszonyok megléte, és az, hogy a háziasszony előtt ne legyenek rejtett, be nem látott terek a konyhában (hiszen gyakran forró konyhai eszközöket tart a kezében, és így fontos például, hogy rögtön észrevegye a konyhába betipegő kisgyermeket). A fenti elvek könnyen kivitelezhetők, ha az egyedi konyhabútor mellett döntünk.
Az előre gyártott konyhabútorok között egyáltalán nem biztos, hogy megtaláljuk azt, ami éppen a mi konyhánkba illik. Ma már egyre több az egyedi méretekkel és tulajdonságokkal bíró lakás, így egyre többféle igény kielégítésére van szükség. Ezzel pedig sokszor nem tudnak lépést tartani a tömeg-konyhabútorok.
Egyre több az öntudatos háziasszony (illetve sütést-főzést kedvelő férfi), akik felismerték már, hogy mennyire szegényes a gyorsfagyasztott ételek és a rendelt pizzák világa, és akiknek pontos elképzeléseik vannak arról, hogy mi az, amit egy konyhának tudnia kell. Az ő számukra teljesen egyértelmű, hogy az egyedi konyhabútor a megoldás.
középkategóriás egyedi konyhabútor előnye középkategóriás egyedi konyhabútor középkategóriás konyhabútor egyszerűbb egyedi konyhabútor
Ugyanakkor a szériás bútorok bármely otthonban okozhatnak súlyos gondokat. Kinek van kedve például hosszú évtizedeken keresztül úgy mosogatni, hogy "nem áll kézre" a mosogató, vagy azért, mert túlságosan előre kell hajolni hozzá, vagy mert túl magasra kell emelnie a karját. Ez nem csak egyszerűen kényelmetlen, hanem feszültségekhez, sőt ízületi panaszokhoz is vezethet. Vagy ki szereti azt, ha mosogatáskor egy rossz helyen lévő tűzhely miatt a konyhapult másik végébe kell hurcolnia a tiszta edényeket és evőeszközöket? Arról nem is beszélve, hogy a mosogatógépek kínálata is egyre inkább bővül, és a többféle színű, dizájnú és méretű eszköz mind-mind másféle, egyedi konyhabútorba illeszkedik be tökéletesen.
Az egyedi konyhabútorok egyik nagy előnye az is, hogy méretét éppen a mi szükségleteinhez igazíthatjuk. Mert ha túl kevés a hely a konyhabútorban, akkor az elöl lévő háztartási gépek, serpenyők és edények nagyban rontják lakásunk összképét, viszont egy feleslegesen nagyméretű konyhabútor túlságosan sok helyet foglalna el lakásunk légteréből. Az egyedi konyhabútorok esetén viszont előre megtervezhetjük, mennyi és mekkora konyhaszekrényre lesz szükségünk.
Ha az egyedi konyhabútorok mellett tesszük le voksunkat, azzal rengeteg időt is spórolunk. Hiszen csak annyi a feladatunk, hogy kitaláljuk és megtervezzük, hogy mire vágyunk, mi az elképzelésünk. Nem kell ezután hosszú napokat, esetleg heteket rászánni arra, amíg rátalálunk a boltokban erre a számunkra ideális, talán még nem is létező konyhabútorra.
Ha egyedi konyhabútort választunk, akkor is eldönthetjük, hogy mennyi pénzt is költünk konyhánk megújítására. Az árat nem csak a konyhabútor mérete befolyásolja, hanem az is, hogy milyen anyagból készíttetjük (borovi fenyőből, egyéb faanyagból, MDF-ből, vagy netán laminált forgácslapból), és szeretnénk-e bele olyan extrákat, mint amilyen a beépített világítás, vagy a különleges formák és mintázatok.
A Generál Design által készített egyedi konyhabútorok
exluzív egyedi konyhabútor készítés exluzív egyedi konyhabútor előnye középkategóriás egyedi-konyhabútorunk általunk készített középkategóriás egyedi konyhabútor
Tekintse meg a teljes egyedi konyhabútor kínálatunkat, és nézzen be asztalos műhelyünkbe is!